Eladó lakás xviii kerület budapest

Etel A Hotelbe Csücsül A Fotelbe: Etel A Hotel Be Csücsül A Fotelbe Video

A székely bácsi elmegy Magyarországra. A feleségét a komájára bízza, figyelje, nehogy megcsalja. Pár nap után látja a koma, hogy Etelka (a székely bácsi felesége) egy katonatiszttel bemegy egy szállodába. Rögtön elrohan a postára, hogy táviratozzon. - Kérem, én sürgönyözni szeretnék! - Mi lenne a szöveg? - Írja gyorsan: "Komám, gyere haza, mert a feleségedet ba*****! " - De uram, ilyet nem lehet írni! Fogalmazza meg másképpen. - Na, jól van. Akkor gyorsan írja: "Etel a hotelbe', csücsül a fotelbe', katona hitelbe hatol be Etelbe. Textiláru lefelé, hentesáru befelé, a szőrszálak összevissza, baj van komám, gyere vissza! " Tudod te, mi a logika? - kérdi a rendőr a társától. - Micsoda? - Na majd megmagyarázom. Van neked akváriumod? - Van... - Ebből logikusan következik, hogy te szereted az állatokat. Így van? - Így. - Ebből pedig logikusan következik hogy szereted a természetet, a jó életet, tehát a nőket is. Igaz? - Igaz. - Na látod, ez a logika! Másnap a felvilágosított rendőr odalép egy kollégájához.

1 - Published in Hungary - Social interactions and entertainment - 2 years ago Baj van az asszonnyal Komám! A székely bácsi elmegy Magyarországra. A feleségét a komájára bízza, figyelje, nehogy megcsalja. Pár nap után látja a koma, hogy Etelka az asszony egy katonatiszttel bemegy egy szállodába. Rögtön elrohan a postára, hogy táviratozzon. -Kérem, én sürgönyözni szeretnék. -Mi lenne a szöveg? -Írja gyorsan: Komám, gyere haza, mert a feleségedet keményen b@sszák! -De uram, ilyet nem lehet leírni! Fogalmazza meg másképpen! -Na jól van, akkor gyorsan írja: Etel a hotelbe, csücsül a fotelbe, katona hitelbe hatol be Etelbe, Textiláru lefelé, hentesáru befelé, a szörszálok összevissza, baj van komám, gyere vissza! Support Dandelion Mester Dandelion Mester Dandelion Mester Vadgesztenye Gottfried Bouillon FlyingCangaroo Tarsi

A tanár történelemórán a nagy felfedezésekről mesél a gyerekeknek, és arról, hogy a világot mindig az emberi kíváncsiság hajtotta előre. Feltette a kérdést: - Hol is tartanánk ma, ha az ember nem lenne kíváncsi természetű? Erre Pistike: - Talán az Édenkertben? Egy asszony bemegy a patikába, és ciánt kér. Kérdezi tőle a gyógyszerész, hogy mihez kell a cián. A nő őszintén elmondja, hogy a férjét akarja megmérgezni. A patikus felháborodik: - Mit képzel, asszonyom? Ha én magának ciánt adnék, bűnrészessé válnék, mindkettőnket lecsuknának gyilkosságért. A nő a táskájából előhúz egy fényékpet, amin a férje látható félreérthetetlen helyzetben a gyógyszerész feleségével. Erre a gyógyszerész felkiált: - Ja, hölgyem, nem mondta, hogy receptje is van! A biológus professzor egy konferencián beszámol legújabb eredményéről: - Sikerült kereszteznem a postagalambot a papagájjal. - És az mire jó? - kérdezi az egyik résztvevő. - Élőszóban tudja átadni az üzeneteket. A Smith család évek óta hiába várja a gyermekáldást, így nagy nehezen arra az elhatározásra jutnak, hogy fogadnak egy bérapát.

Etel a hotel be csücsül a fotelbe 5

  1. Józsi blogja: SZÉKELY SÜRGÖNY !
  2. Heti vicc özön | eRevollution
  3. Hoxa Kávézó (1555. oldal)
  4. Üdvözlünk a PC Fórum-n! - PC Fórum
  5. Etel a hotel be csücsül a fotelbe program
  6. Utánfutó Sebességhatár Autópályán
  7. Etel a hotel be csücsül a fotelbe 2017

Megy a nagy duma, hogy ki hogy tart a nullához a végtelenben. Egyszer csak beront valaki: - Meneküljetek, mert jön a Deriválás! Mindenki hanyatt-homlok rohan ki a hátsó bejáraton, csak az Exponenciális függvény marad a bárpultnál. A Deriválás tényleg benyit az ajtón, körbenéz, majd megszólal: - Hé, te nem félsz tőlem? - Én? Á, dehogy, én az e^x függvény vagyok. - Hmmm... - esik gondolkodóba a Deriválás. Majd felcsillan a szeme: - És ki mondta, hogy x szerint deriválok? XD a virgácsaidat nem bírták a szarvasok, ezért a nevedre írattam egy erdőt hogy betűzik a buzit napjainkban? J u s t i n B i e b e r hogy rövíditik? SP mi a vegyjele? Fluor Hogy Hívják? A Spanyol Tolvajt? - Lopez De Futaztán Kinaiul A János? - Jan Csi A Japán Titkárnő? - Icuka Cukimaga...... A Hülye Japán? - Ikunuku... A Kopasz Japán? - Hayasima A Japán Agglegény? - Maradoka Magamura A Görög Kártyás? - Namilesz Teosztasz Haláli Bulit? - Kopor Show Lassú Postást? - Levéltetű A Görög Pincért? - Abrosz Tisztakosz A Kongói Fényképészt?

Mon, 27 Sep 2021 11:45:19 +0000

Sitemap | Lökd a ritmust letöltés magyarul, 2024